Welkom op de website van Scherpenheuvel Zichem

Laatste nieuwsNieuwsberichten

Voltijds coördinator buitenschoolse opvang statutair

voltijds - statutair - met aanleg wervingsreserve - Bv

De coördinator buitenschoolse kinderopvang is verantwoordelijk voor de organisatie van een kwalitatieve en eigentijdse buitenschoolse kinderopvang en geeft leiding aan het opvangpersoneel

Meer info

Gezocht: nieuwe Mooihouders

Samen met een grote groep vrijwilligers, onze Mooihouders, pakken we zwerfvuil aan. Deze vrijwilligers gaan regelmatig op pad gaan om het zwerfvuil aan te pakken. Maar Scherpenheuvel-Zichem is groot en helpende handen zijn nog nodig.

Meer info

Voltijds arbeider-toezichthouder sport en jeugd

voltijds - contractueel - met aanleg wervingsreserve

Wij zijn op zoek naar een toezichthouder sport en jeugd (D1-D3) – (M/V/X). Je houdt toezicht in en rond de sportzaal en je staat in voor het onderhoud hiervan. Je maakt gebruik van de juiste schoonmaaktechnieken, onderhoudsproducten en reinigingsautomaten. Betreffende permanentie ben je flexibel ingesteld: avond- en weekendwerk vormen voor jou geen probleem!

Meer info

Verkeershinder door onderhoudswerken Diestsesteenweg/ Mannenberg/ Basilieklaan

Wegen en Verkeer voert vernieuwingswerken uit op de N10, de verbinding tussen Aarschot en Scherpenheuvel. Tussen woonzorgcentrum Sint-Jozef in Rillaar en de rotonde in het centrum van Scherpenheuvel, een stuk van bijna vijf kilometer, krijgt zowel de rijweg als het fietspad een grondig onderhoud. Het wegdek krijgt een nieuwe onder- en bovenlaag asfalt en markeringen.  Ook de fietspaden aan beide kanten van de weg worden comfortabeler gemaakt. 

Meer info

Vraag je reisdocumenten tijdig aan!

Vertrek je op reis, controleer dan eerst of je over de nodige geldige identiteitsdocumenten beschikt. 

Meer info
Alle nieuwsberichten

Uit in Scherpenheuvel-Zichem

5 resultaten gevonden

Streekproductenfestival © Lokaal bestuur Scherpenheuvel-ZichemStreekproductenfestival © Lokaal bestuur Scherpenheuvel-Zichem

Streekproductenfestival

dinsdag 28 juni 2022 tot donderdag 30 juni 2022

We daagden lokale horecazaken uit om een maand lang streekproducten in de kijker te zetten. Een mooie fietstocht leidt je langs onze kenmerkende bezienswaardigheden én de vele deelnemende zaken, waar je kan genieten van een streekgebonden hapje of drankje. Met onze handige fietsbrochure in de hand vind je alle deelnemers eenvoudig terug. Vraag je fietsbrochure bij de infobalie toerisme.

Tip: Hou onderweg zeker ook halt aan één van de streekwinkels. Bij hen vind je het hele jaar rond de lekkerste streekproducten.

Meer info
campagnebeeld schatten van Vlieg © Publiqcampagnebeeld schatten van Vlieg © Publiq

Schatten van Vlieg in Huize Ernest Claes Zichem

vrijdag 01 juli 2022 tot woensdag 31 augustus 2022

Ook dit jaar komt Vlieg op bezoek in Zichem. In het museum en de tuin van Huize Ernest Claes is weer alles in gereedheid gebracht om alle speurneuzen te ontvangen. Ben jij klaar om mee op zoek te gaan naar de schat van Vlieg? Dit jaar werken we rond het thema; geuren, ruiken en de neus. Je zal dus zeker je neus moeten gebruiken om alle opdrachten te kunnen uitvoeren en de vragen op te lossen.

Meer info
Campagnebeeld schatten van Vlieg 2022 © PubliqCampagnebeeld schatten van Vlieg 2022 © Publiq

Schatten van Vlieg in centrum Scherpenheuvel

vrijdag 01 juli 2022 tot woensdag 31 augustus 2022

In Scherpenheuvel neemt Vlieg je dit jaar mee naar een bijzondere plek. Het is niet ver, het is er rustig en het ruikt er naar de natuur. Na een korte wandeling kom je aan bij dit bijzonder plekje waar er heel wat opdrachten liggen te wachten om mee aan de slag te gaan. Alles staat dit jaar in het teken van geuren, ruiken en je neus. Benieuwd of jij alle opdrachten tot een goed einde kan brengen? En of je alle vragen kan oplossen? Kom dan zeker langs bij het toeristisch infoloket in de basilieklaan 16. Je deelnemersformulier ligt er vanaf 1 juli klaar .

Meer info
Affichebeeld Schatten van Vlieg 2022 © Publiq - Schatten van Vlieg 2022Affichebeeld Schatten van Vlieg 2022 © Publiq - Schatten van Vlieg 2022

Schatten van vlieg in de bibliotheek van Scherpenheuvel-Zichem

vrijdag 01 juli 2022 tot woensdag 31 augustus 2022

Beste schattenzoeker
Vakantie … heerlijk! : spelen, lekker niets doen, lezen, een uitstapje maken, en … meedoen aan de schattenzoektochten van Vlieg . Dit jaar heeft Vlieg weer een schat verborgen in de bib.
Zet je speurneus maar op! Boeken ruiken lekker, maar waarom? Hoe ruikt een stripverhaal of een dvd? Geen antwoord is te gek! Ontdek of jij ruikt wat ik ruik!
Praktisch: Tijdens de openingsuren van de bib!

Meer info

Zomerlessenreeks Stoelyoga

maandag 04 juli 2022

Tijdens de warme maanden toch in beweging blijven met een fris briesje? Schrijf je in voor onze outdoor lessen stoelyoga.

Meer info
Alle activiteiten