Print

Plein op Wielen

Plein op Wielen is onze mobiele speelpleinwerking. Onze animatoren laden een heel busje vol met leuk speelmateriaal en rijden wekelijks naar een andere locatie in Scherpenheuvel-Zichem.

Heb je zin om een dag heerlijk te ravotten? Laat de auto van je ouders dan maar even staan, want onze monitoren komen eraan!

Voor wie?

Iedereen tussen 4 en 12 jaar is welkom.

Wanneer?

Maandag: 13u00 - 17u00

Dinsdag tot donderdag: 09u00 - 17u00

Vrijdag: 09u00 - 16u00

 

OPGELET!

Omwille van de nog steeds geldende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus Covid-19, gaan de inschrijvingen voor de zomervakantie niet door op de geplande startdatum van maandag 20 april 2020.

We volgen de situatie op de voet op en wachten af tot de Nationale Veiligheidsraad een beslissing heeft genomen met betrekking tot de organisatie van jeugdaanbod in de zomervakantie. Zodra er hier een beslissing is rond genomen, zal er hier verder over gecommuniceerd worden.

Hou dus zeker onze communicatiekanalen in de gaten!

Waar?

Hieronder een overzicht van de locaties waar je ons deze zomer kan terugvinden:

Opgelet!

  • Je hoeft niet op voorhand in te schrijven, maar we vragen wel om je bij  aankomst en vertrek te melden bij de animatoren. Zo hebben we steeds een zicht op de aanwezige kinderen.
  • Plein op wielen is voor iedereen! Ook kinderen die buiten Scherpenheuvel-Zichem wonen zijn welkom.
  • Elk kind dat meespeelt, valt onder de verantwoordelijkheid van onze monitoren en is verzekerd tegen mogelijke ongevallen.
  • Plein op Wielen is gratis. Je kan zo vaak deelnemen als je wil!