Over en voor vrijwilligers

Eind vorig jaar brak in China een nieuw coronavirus (Covid-19) uit. Intussen bereikte het virus ook ons land. De Belgische gezondheidsautoriteiten doen er alles aan om ieders gezondheid te beschermen. 

Heb je nog vragen? Surf naar https://www.info-coronavirus.be/nl/ of bel 0800/14.689.

Tweede kans op vaccinatie

Ben jij niet ingegaan op je eerste uitnodiging voor vaccinatie en wil je graag een tweede kans?

Meer info

Vaccinatiecentrum Den Amer schakelt over naar reservelijst QVAX

Vanaf maandag 3 mei schakelt vaccinatiecentrum Den Amer in Diest over op de QVAX-reservelijst, de elektronische reservelijst van de federale overheid.

Meer info

Hoe verloopt een bezoek aan het vaccinatiecentrum?

We steken een tandje bij in vaccinatiecentrum Den Amer. Naast zorgverleners krijgen nu ook de eerste 85-plussers een prikje tegen het coronavirus.

Maar hoe verloopt zo'n bezoek aan het vaccinatiecentrum? 

Meer info

Reservelijst voor 65-plussers

We stellen vast dat er soms vrije plaatsen zijn in de vaccinatieplanning. Conform de richtlijnen van de hogere overheid kunnen 65-plussers deze vrije plaatsen invullen.

Meer info

Hoe kan je vaccinatiecentrum Den Amer bereiken?

Het vaccinatiecentrum is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets, te voet of met het openbaar vervoer.

Meer info

Vaccinatiecentrum Den Amer: praktische info

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan, of naar een concert of het voetbalstadion. Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken.

Meer info

Vaccinatiecentrum Den Amer klaar om van start te gaan

Het vaccinatiecentrum in Den Amer in Diest is klaar om de inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem te vaccineren tegen COVID-19. Om de vaccinaties snel en efficiënt te laten verlopen zoeken we nog extra vrijwilligers.

Meer info

Vaccinatie: oproep vrijwilligers

Den Amer in Diest wordt ingericht als één van de twee vaccinatiecentra voor Eerstelijnszone Demerland. Inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem, zullen er terecht kunnen voor hun COVID-19 vaccin. Om de vaccinaties snel en efficiënt te laten verlopen, zoeken we vrijwilligers.

Meer info