Print

Inschrijvingen vakantiewerking paasvakantie

Op maandag 13 maart om 18.00u gaan de inschrijvingen voor de vakantiewerking van de paasvakantie van start.

In de paasvakantie kan je weer genieten van ons uitgebreid aanbod van knuffel- en grabbelpasactiviteiten. Kom bv. kaarsen maken, een filmpje meepikken, cupcakes versieren of ga mee op uitstap naar de chocoladetempel van Côte d'Or of het Ollemanshoekje.

Ook de sportievelingen komen weer aan hun trekken op het kleutersportkamp, omnisportkamp of avonturenkamp. Een hele week lang kan je jezelf komen uitleven!

Voor de eerste keer organiseren we een lego- en techniekkamp in samenwerking met Teach Learn Grow. Dit vindt plaats in de 2de week van de paasvakantie en je kan hier een hele week samenwerken en samenspelen met andere Lego-fans.

Ouders die opvang nodig hebben kunnen ook in de paasvakantie weer een beroep doen op kinderopvang Baloe. Via een open speelaanbod hebben kinderen hier een keuze uit verschillende dagvullende activiteiten.

In de paasbrochure kan je ook informatie vinden rond de komende familievoorstellingen in GC den egger. Ouders en kinderen kunnen in april geniet van 'Circus Ronaldo: Fidelis Fortibus' en 'Mevrouw de poes zingt: Dierenplezier!'.

Meer informatie rond ons aanbod kan je hieronder terugvinden in onze paasbrochure.