Print

Erfgoedcel de Merode zoekt een polyvalent projectmedewerker

Erfgoedcel de Merode zet zich in voor het immateriële en roerend erfgoed binnen het Merode gebied. Voor het voeren van een  geïntegreerd  en  integraal  lokaal  cultureel-erfgoedbeleid  heeft  de Erfgoedcel sinds  2020  een cultureel-erfgoedconvenant afgesloten met de Vlaamse overheid. 

Er wordt actief samengewerkt met de aangesloten gemeenten en erfgoedverenigingen, archieven, musea, verzamelaars, enz., zowel professionele actoren als vrijwilligers. Daarnaast zijn ook scholen, socio-culturele verenigingen, jeugdverenigingen, gezinsbonden, kerkfabrieken, ... prioritaire partners van de erfgoedcel.

Om haar strategische en operationele doelstellingen te bereiken, is de Erfgoedcel op zoek naar een voltijds polyvalent projectmedewerker die zich mee wil inzetten bij projecten rond de thema's erfgoed en cultuur binnen het Merode gebied. 

Ben jij een initiatiefnemer met een hart voor erfgoed en cultuur, een organisatorisch talent, klantgericht en ben je bovendien op zoek naar een uitdagende job met voldoende kansen om je professionele vaardigheden verder te ontplooien? Dan is deze job als polyvalent medewerker jou op het lijf geschreven!

In bijlage aan dit nieuwsbericht vind je het vacaturebericht en kom je meer te weten over de functie en de selectieprocedure.