Print

Kerststallentocht 2021

We naderen stilaan het einde van het jaar. Dat betekent dat het vroeger donker en kouder wordt, maar ook eindejaarsfeesten, tijd voor familie, vrienden en gezelligheid. Natuurlijk horen daar ook onze vaste tradities bij, zoals de kerststallentocht door hartje Scherpenheuvel. Vorig jaar strooide Covid-19 roet in het eten, maar dit jaar kunnen we gelukkig weer samen op stap.

Heel wat handelaars, verenigingen en sympathisanten smukken hun etalage , voortuin of huiskamerraam op. De kerststallen, lichtjes, beeldjes en andere decoratie wachten om bewonderd te worden. Je kan in groep of individueel op pad gaan, met of zonder hapje of drankje bij één van onze lokale handelaars. Aan jou de keuze!

Startmoment

Het startschot voor de kerststallentocht wordt gegeven op zaterdag 18 december om 19.00. Wil je mee op zoek gaan naar de mooiste kersstal en genieten van winterse gezelligheid? Super! We vertrekken in groep aan de grote kersstal voor de basiliek.

Deelname is gratis. Schrijf online in of neem contact op met het infoloket toerisme.

Wandelroute

Kan je er op 18 december niet bij zijn of doe je de wandeling liever in je eigen bubbel? Geen probleem! De stalletjes en versieringen blijven staan tot 6 januari 2022.

Bij elke kerststal vind je een QR-code met een link naar de wandelbrochure, met de route en de deelnemende handelaars en sympathisanten. Je kan de brochure ook downloaden of afhalen het infoloket toerisme.

Veel wandelplezier!