Print

Bewegingssessies Rots en Water

Je bent stevig als een rots en soepel als water.

Je kan hier zelf voor kiezen!

De sportdienst organiseert i.s.m. Huize Levensruimte vzw, Speelpleinwerking Dassenaarde en stad Diest een lessenreeks ‘Rots & Water’ voor kinderen en jongeren van 10 tot 14 jaar. De lessen gaan door op maandag van 18.30 u. tot 19.45 u. in Dassenaarde, Asdonkstraat 15, 3294 Molenstede.
  • De lessenreeks loopt van maandag 23 september 2019 tot en met 30 maart 2020. De les gaat niet door tijdens vakantieperiodes en feestdagen
  • reeks 1 gaat door op maandag van 18.30 u. tot 19.45 u. voor kinderen geboren van 2006 - 2009
  • reeks 2 gaat door op maandag van 20 u. tot 21.15 u. voor kinderen geboren van 1999 - 2005

Spelen is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van kinderen. Spelenderwijs leren ze zichzelf en de wereld om hen heen kennen. Door spel en beweging  gaan kinderen aan de slag rond zelfbeheersing, zelfvertrouwen, leren omgaan met grenzen, zich weerbaar opstellen, op een positieve manier opkomen voor zichzelf.

Rots & Water is een sociale vaardigheidstraining waarin we  al spelend en bewegend met een groep jongeren werken rond sociale vaardigheden.

Het Rots & Waterprogramma biedt die fysieke elementen die nodig zijn om goed gebruik te maken van de krachten in je lichaam. Door je lichaam beter te voelen weet je beter wat er in je omgaat en wat je wel of niet wil.

De focus ligt op het aanleren van een respectvolle houding voor jezelf en anderen. Respect in de dagelijkse omgang met elkaar, maar ook tijdens moeilijke momenten, stressituaties of conflicten.

Je bent sterk.

Je straalt kracht, rust en vertrouwen uit.

Info en inschrijven

  • Maximum 12 deelnemers per reeks
  • Er is geen les op Feestdagen en tijdens schoolvakanties
  • € 96

Online

Surf naar https://reservaties.diest.be en maak een account aan via de knop 'registreren'.

Ter plaatse

Ouders die niet beschikken over internettoegang kunnen terecht op de sportdienst tijdens de openingsuren. Inschrijvingen via de sportdienst zijn enkel cash te betalen.

Sportdienst Scherpenheuvel-Zichem
013 61 98 60, sportdienst@scherpenheuvel-zichem.be