Print

Fiets, wandel, speel, proef, bewonder, ontdek, ervaar, geniet, …  kortom: Beleef! Scherpenheuvel-Zichem op zondag 26 augustus.

Via het fietsknooppuntennetwerk word je op en rond 4 belevingssites, namelijk De Keyt in Messelbroek, De Maagdentoren in Zichem, de Abdij in Averbode en de basiliek in Scherpenheuvel, op een verrassende manier ondergedompeld in de pracht van onze stad en streek en dit op sportief, cultureel, gastronomisch en toeristisch vlak.

Praktische info

Inschrijven

Op elk van de 4 sites is er een infostand waar je de dag zelf kan inschrijven tussen 10 u. en 17 u.

Bij het inschrijven ontvang je een polsbandje. Hiermee je kan deelnemen aan een verscheidenheid van belevenissen, krijg je verschillende kortingen, ben je verzekerd en kan je gebruik maken van onze uitgebreide service met o.a. fietshersteldienst, EHBO, depannage, routekaarten, ... 

Meer info over de verschillende belevenissen per startplaats en onderweg kan je terug te vinden onder de desbetreffende belevingssite.

Kostprijs

  • t.e.m. 12 jaar: gratis (wel inschrijven)  
  • vanaf 13 jaar: 5 euro

Maak kans op een streekpakket of ballonvaart.

Heb je ingeschreven, deelgenomen aan een van de fotowedstrijden of aan de gezondheidsrally, maak je kans op een streekpakket of ballonvaart. Om 18 u. vindt de prijsuitreiking op het podium aan De Keyt in Messelbroek plaats.