Worshop voor Hoogsensitieve Volwassenen : Hier en nu als een ezel

Deze namiddag staan we stil bij wat een stressbrein is en hoe het werkt. Waar zit de link met overprikkeling en emotionele reactiviteit? Hoe kan ‘hier en nu als een ezel zijn en blijven’ verschil maken? Hoe zorgen ezels voor zichzelf? Tijdens onze HSP-workshops kom je meer te weten over jouw Hoogsensitiviteit. Deze kennis wordt meteen vertaald en toegepast in een beklijvende ervaring met de ...

Deze namiddag staan we stil bij wat een stressbrein is en hoe het werkt. Waar zit de link met overprikkeling en emotionele reactiviteit? Hoe kan ‘hier en nu als een ezel zijn en blijven’ verschil maken? Hoe zorgen ezels voor zichzelf?
Tijdens onze HSP-workshops kom je meer te weten over jouw Hoogsensitiviteit. Deze kennis wordt meteen vertaald en toegepast in een beklijvende ervaring met de ezels. We zetten steeds een bij Hoogsensitiviteit relevant thema centraal.
Maak je klaar voor een sterk-sensitieve ervaring met ezels en natuur! Na deze workshop ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete tips in het omgaan met jouw hoogsensitiviteit.
We werken in zeer kleine groep, tijdig inschrijven is noodzakelijk via dehoefvzw@gmail.com
Hou ook onze kalender in de gaten voor een volgende HSP-workshop voor volwassenen.
De HSP workshops voor volwassenen worden begeleid door Annelies, HSP-professional en orthopedagoge gespecialiseerd in Therapie met Assistentie van Dieren. 
Want onze samenleving is zoveel meer waard wanneer mensen sterk, sensitief en wezenlijk in het leven kunnen staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Ezelboerderij De Hoef
Amerstraat 39, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 60.0 Basistarief: 60,00 €
Thema
Persoon en relaties