Workshop voor vrienden van de Hoogsensitiviteit : De ezel als prooi- en krachtdier

Een inspirerende workshop voor ouders / collega / leerkracht / partner / vriend / familielid… van een Hoogsensitief persoon. Thema van deze voormiddag: Hoogsensitiviteit: een last of kracht? Tijdens onze inspiratienamiddagen wordt kennis en informatie over Hoogsensitiviteit gedeeld en meteen vertaald en toegepast in een beklijvende ervaring met de ezels. We zetten steeds een concreet en voor ...

Een inspirerende workshop voor ouders / collega / leerkracht / partner / vriend / familielid… van een Hoogsensitief persoon. Thema van deze voormiddag: Hoogsensitiviteit: een last of kracht?
Tijdens onze inspiratienamiddagen wordt kennis en informatie over Hoogsensitiviteit gedeeld en meteen vertaald en toegepast in een beklijvende ervaring met de ezels. We zetten steeds een concreet en voor Hoogsensitiviteit relevant thema centraal. 
Kan je tegelijk een prooidier en een krachtdier zijn? Deze voormiddag staan we stil bij een aantal belangrijke kenmerken van Hoogsensitiviteit en welke factoren een rol spelen en verschil kunnen maken tussen het ervaren van deze eigenschap als een last of kracht. Wat kan jij hierin betekenen? Wat is de impact van de omgeving... 
Na deze inspirerende workshop voor ouders / collega / leerkracht / partner / vriend / familielid… van een Hoogsensitief persoon ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete tips in het omgaan met je Hoogsensitieve medemens.
We werken in zeer kleine groep, tijdig inschrijven is noodzakelijk via dehoefvzw@gmail.com
Hou ook onze kalender in de gaten voor een volgende thema-inspiratienamiddag.
Deze inspiratienamiddag wordt vorm gegeven en begeleid door Annelies, HSP-professional en orthopedagoge gespecialiseerd in Therapie met Assistentie van Dieren. 
Want onze samenleving is zoveel meer waard wanneer mensen sterk, sensitief en wezenlijk in het leven kunnen staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Ezelboerderij De Hoef
Amerstraat 39, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 60.0 Basistarief: 60,00 €
Thema
Persoon en relaties