Workshop voor Hoogsensitieve Jongeren (10+) : Zorgen voor een ezel is zorgen voor jezelf

Vliegje

Deze namiddag staat in het teken van 'zorgen'. Je kan je 'zorgen maken over', maar je kan ook 'zorgen voor'. Zorgen voor een kudde ezels bijvoorbeeld. Terwijl we dat doen, ontdekken we hoe de ezels ons heel wat tips kunnen geven over hoe we ook goed kunnen zorgen voor onszelf. Je bent niet raar en niet alleen, 1 op 5 jongeren is Hoogsensitief! Samen met de ezels en in een klein groepje met ...

Deze namiddag staat in het teken van 'zorgen'. Je kan je 'zorgen maken over', maar je kan ook 'zorgen voor'. Zorgen voor een kudde ezels bijvoorbeeld. Terwijl we dat doen, ontdekken we hoe de ezels ons heel wat tips kunnen geven over hoe we ook goed kunnen zorgen voor onszelf.
Je bent niet raar en niet alleen, 1 op 5 jongeren is Hoogsensitief! Samen met de ezels en in een klein groepje met andere Hoogsensitieve jongeren kom je meer te weten over jouw Hoogsensitiviteit. We verkennen, onderzoeken en ervaren samen met de dieren en natuur telkens een ander thema. 
Maak je klaar voor een sterk-sensitieve ervaring met ezels en natuur! Na deze workshop ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete tips in het omgaan met jouw Hoogsensitiviteit.
We werken in zeer kleine groep, tijdig inschrijven is noodzakelijk via dehoefvzw@gmail.com
Hou ook onze kalender in de gaten voor een volgende HSP-workshop voor jongeren.
De HSP workshops voor jongeren worden begeleid door Annelies, HSP-professional en orthopedagoge gespecialiseerd in Therapie met Assistentie van Dieren. 
Want onze samenleving is zoveel meer waard wanneer mensen sterk, sensitief en wezenlijk in het leven kunnen staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Ezelboerderij De Hoef
Amerstraat 39, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 60.0 Basistarief: 60,00 €
Thema
Persoon en relaties