Wij komen naar buiten, komen jullie naar binnen?

De week van de amateurkunsten wordt geopend met een groot feest. Enkele amateurkunstenaars hebben zich verenigd en tonen deze namiddag hun kunsten aan het grote publiek. Maar je kan ook zelf meedoen. Van 11u tot 12u is er een zangworkshop olv Evi Bex van Popkoor Vocalicious (inschrijven verplicht). Om 13u wordt de tentoonstelling ‘een passie voor kunst’ officieel geopend. Om 14u geeft Popkoor ...

De week van de amateurkunsten wordt geopend met een groot feest. Enkele amateurkunstenaars hebben zich verenigd en tonen deze namiddag hun kunsten aan het grote publiek.
Maar je kan ook zelf meedoen.
Van 11u tot 12u is er een zangworkshop olv Evi Bex van Popkoor Vocalicious (inschrijven verplicht).
Om 13u wordt de tentoonstelling ‘een passie voor kunst’ officieel geopend. Om 14u geeft Popkoor Vocalicious een optreden, gevolgd om 15u met een initiatie volksdansen. Meedansen is de boodschap. Om 16u verzorgt de Koninklijke fanfare de Sint-Jansvrienden van Averbode een show. De slotshow wordt gegeven om 17u door de Koninklijke Harmonie Onze Lieve Vrouw Scherpenheuvel samen met zangeres Stephanie. Doorlopend toont Fotoclub Scherp-Zicht hun beste foto’s.
Of wil je graag zelf eens aan de slag? Met de hulp van de vrienden van Monmartre kan je proeven van schilderen met Patrick, van boetseren met Piet en An of van graffitispuiten met Lars.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie