Vertel- en deelvoormiddag Hoogsensitiviteit

Tijdens deze voormiddag vertellen en delen we graag onze kennis en ervaringen omtrent Hoogsensitiviteit. We ontvangen je met plezier in ons gezellige zaaltje op de boerderij bij een warme kop thee. Misschien heb je een vermoeden of weet je dat jij of één van je naasten Hoogsensitief is. Het thema kan je ook aanbelangen vanuit je job als bvb leerkracht, opvoeder/ begeleider of als ...

Tijdens deze voormiddag vertellen en delen we graag onze kennis en ervaringen omtrent Hoogsensitiviteit.
We ontvangen je met plezier in ons gezellige zaaltje op de boerderij bij een warme kop thee. Misschien heb je een vermoeden of weet je dat jij of één van je naasten Hoogsensitief is. Het thema kan je ook aanbelangen vanuit je job als bvb leerkracht, opvoeder/ begeleider of als collega/leidinggevende... Allen welkom.
We nemen je mee in een uiteenzetting over wat het betekent om Hoogsensitief te 'zijn'. Over de kenmerken en de mogelijke erbij horende voor- en nadelen. We staan dus stil bij de kwetsbaarheid, maar bewegen ook meteen richting een aantal ezelbruggetjes over de valkuilen. We maken concreet hoe je deze eigenschap kan (helpen) ont-wikkelen tot een zachte kracht om te verbinden met anderen en de wereld om ons heen.
Annelies geeft ook toelichting bij ons aanbod en eigenzinnige aanpak in individuele coaching, workshops en inspiratiedagen op de boerderij. In de omgang met de dieren is hoogsensitiviteit een superkracht! Op onze veilige en rustgevende plek kan je samen met de dieren en natuur deze eigenschap beter begrijpen, aanvaarden en er bewuster mee leren omgaan. Hoogsensitiviteit wordt dan een talent.
Iedereen welkom dus op Ezelboerderij De Hoef zondag 31 maart 2019 van 10u tot 12u.
Wel graag aanmelden via dehoefvzw@gmail.com
Inkom: Vrije bijdrage
Annelies is HSP-professional en orthopedagoge gespecialiseerd in Therapie met Assistentie van Dieren. Ze werkt op de boerderij met en voor mensen, de ezels en natuur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Ezelboerderij De Hoef
Amerstraat 39, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 013 30 58 06