Verstillen bij het winteruur

Even stilstaan, even vertragen, … het uur dat we winnen op deze dag geeft ons deze kans. We openen een nieuwe Troostplek in Zichem. Op deze unieke locatie, namelijk het voormalige Geuzenkerkhof, aan de voet van de maagdentoren bieden we een muzikaal intermezzo aan, aangevuld met troostende verhalen. De Koninklijke Harmonie De Heren van Zichem brengt in beperkt ensemble brengt ingetogen ...

Even stilstaan, even vertragen, … het uur dat we winnen op deze dag geeft ons deze kans. We openen een nieuwe Troostplek in Zichem. Op deze unieke locatie, namelijk het voormalige Geuzenkerkhof, aan de voet van de maagdentoren bieden we een muzikaal intermezzo aan, aangevuld met troostende verhalen. De Koninklijke Harmonie De Heren van Zichem brengt in beperkt ensemble brengt ingetogen muziek. Gevolgd door een akoestisch optreden van Papiyon , een muzikaalduo, bestaande uit Lise Reyners met zang en Hendrik Vandeput aan de piano. De zussen An en Greet Van Diest brengen enkele troostende verhalen en Kjell Corens, lokale historicus, zal meer uitleg geven over de unieke geschiedenis van deze plaats.
Kom mee verstillen op deze sfeervolle muzikale avond, geniet van de troostende verhalen op deze unieke locatie, vlak na de ondergaande zon, in het donker van de vooravond.
Meer info www.papiyon.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Maagdentoren
Markt z/n, 3271 Zichem (toegangsweg naast het historische Tolhuis), 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €