Openluchtfilm H.I.T., 25 augustus !

Film in openlucht @ den egger Aan het begin en het einde van de zomer kan je genieten van een gratis film in openlucht. Het grasplein naast de sporthal van Scherpenheuvel wordt omgetoverd tot een openluchtbioscoop op vrijdag 7 juli en vrijdag 25 augustus. De film kan pas starten bij voldoende duisternis, maar iedereen is welkom vanaf 20u. om een plaatsje te veroveren op het grasplein en iets ...

Film in openlucht @ den egger

Aan het begin en het einde van de zomer kan je genieten van een gratis film in openlucht. Het grasplein naast de sporthal van Scherpenheuvel wordt omgetoverd tot een openluchtbioscoop op vrijdag 7 juli en vrijdag 25 augustus.
De film kan pas starten bij voldoende duisternis, maar iedereen is welkom vanaf 20u. om een plaatsje te veroveren op het grasplein en iets lekkers te drinken.
Je kan tegen betaling iets consumeren aan onze zomerbar, maar je mag ook eigen versnaperingen meebrengen. Er zullen klapstoelen zijn, maar je mag ook je eigen comfortabele stoel meenemen.
Bij regenweer worden de films in de blauwe zaal van gc den egger getoond.

La La Land
Vrijdag 7 juli
Film uit 2016, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Ryan Gosling en Emma Stone
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

H.I.T. - De Romeo's
Vrijdag 25 augustus
Film uit 2017, geregisseerd door Matthias Temmermans met Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen
Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de H.I.T.-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo's is. Hij wil dan ook dat De Romeo's ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Grasplein aan Parking Egger/Sporthal
August Nihoulstraat, Scherpenheuvel, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 013/352480