Magische vertelwandeling door Zichem

Zichem heeft al altijd tot de verbeelding van verhalenvertellers gespeeld, denk maar aan Wannes Raps, of aan Ernest Claes? Ook anno 2018 brengt Zichem inspiratie tot een magische vertelwandeling. Bij valavond (start 18u) is er voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar een fijne wandeling waarbij de kinderen op zoek gaan naar de oude verhalen en sprookjes op prachtige plekken doorheen Zichem. ...

Zichem heeft al altijd tot de verbeelding van verhalenvertellers gespeeld, denk maar aan Wannes Raps, of aan Ernest Claes? Ook anno 2018 brengt Zichem inspiratie tot een magische vertelwandeling.
Bij valavond (start 18u) is er voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar een fijne wandeling waarbij de kinderen op zoek gaan naar de oude verhalen en sprookjes op prachtige plekken doorheen Zichem. Onderweg komen we vertellers en een muzikant tegen, die de verbeelding van de kinderen op hol doet slaan. Afsluiten doen we met een warm drankje.
Om 19u en om 20u hernemen we de wandeling voor volwassenen en dompelen onderweg spannende vertellers en een muzikant je onder in de magische vertel wereld van de sprookjes. Afsluiten doen we weer met een lekker warm drankje.
In samenwerking met vzw Wesp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
station Zichem
Ernest Claesstraat, 3271 Zichem (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 4.0 Basistarief: 4,00 €
Reservatie