Maak zelf je eigen bijenwasdoek - Volzet

Een duurzaam alternatief voor plasticfolie en zilverpapier? Met een bijenwasdoek dek je op een veilige manier voedsel en potten af. Het is ook prima bruikbaar om boterhammen en fruit mee te nemen naar school of werk.  Een duurzaam alternatief voor plasticfolie en zilverpapier? Met een bijenwasdoek kan je op een veilige manier voedsel bewaren en potten afdekken. Het is ook prima bruikbaar om ...

Een duurzaam alternatief voor plasticfolie en zilverpapier? Met een bijenwasdoek dek je op een veilige manier voedsel en potten af. Het is ook prima bruikbaar om boterhammen en fruit mee te nemen naar school of werk. 

Een duurzaam alternatief voor plasticfolie en zilverpapier? Met een bijenwasdoek kan je op een veilige manier voedsel bewaren en potten afdekken. Het is ook prima bruikbaar om boterhammen en fruit mee te nemen naar school of werk. Mimi van BeeFriendly ontwikkelde haar eigen techniek en voorziet voor iedereen leuke katoenen stofjes waarmee je drie wasdoeken maakt. Tijdens de workshop vertelt ze honderduit over de wondere wereld van de bijen.

Georganiseerd door Altijd geslaagd Noord-Hageland, Bibliotheek Scherpenheuvel-Zichem

Waar
Bibliotheek Scherpenheuvel-Zichem
Westelsebaan 134 , 3271 Averbode
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Vormingplus Oost-Brabant
Prijs
€ 25.0 Basistarief: 25.00€;Reductieprijs: 19.00€
Reservatie
Sign Up
info@vormingplusob.be
Telefoon: 016/525900
Thema
Creativiteit