KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Fantastische fantasiedieren / Hikke Takke Toe (6 tot 12 jaar)

Vliegje

Flits terug in de tijd en kom terecht op een gezellige picknick in de rode zaal van den egger! Tussen 8:30 en 10 uur kan je in DEN EGGER terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Tijdens het ontbijt kan je genieten van een leuke theatervoorstelling van Team Boenga Boenga. Van 10 tot 13 uur gaan er verschillende activiteiten en workshops van start. Zo kan je samen met Hikke Takke Toe kennismaken ...

Flits terug in de tijd en kom terecht op een gezellige picknick in de rode zaal van den egger!

Tussen 8:30 en 10 uur kan je in DEN EGGER terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Tijdens het ontbijt kan je genieten van een leuke theatervoorstelling van Team Boenga Boenga.

Van 10 tot 13 uur gaan er verschillende activiteiten en workshops van start. Zo kan je samen met Hikke Takke Toe kennismaken met verschillende kunststromingen aan de hand van leuke knutselwerkjes. Creëer fantastische fantasiedieren van Salavator Dali, timmer kubistische figuren in elkaar van Pablo Picasso of knutsel een bewegende mobiel in elkaar zoals Alexander Calder.

De kinderen kunnen zich ook een gek kapsel laten aanmeten door het bloemenmeisje of zichzelf verkleden als een 19e -eeuwse heer of dame en zich op foto vereeuwigen met onze vintage photobooth.

De inschrijvingsprijs voor het ontbijt bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen (tot en met 12 jaar). Schrijf je voor maandag 11 november in aan de balie van GC den egger, via info@denegger.be of online. Kinderen jonger dan 2,5 jaar mogen gratis mee ontbijten, maar moeten wel ingeschreven zijn (enkel aan de balie van den egger).

De workshops en activiteiten die starten vanaf 10u zijn gratis toegankelijk, hiervoor moet je niet inschrijven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €