Kennismaking met de wereld van etherische oliën

De natuur is zo slim en bezit zoveel rijkdom dat we niet mogen vergeten. Etherische oliën worden gewonnen uit heilzame planten, bloemen, kruiden en bomen. De positieve krachten van deze oliën zijn al duizenden jaren bekend. Proef, ruik, voel en ervaar wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen. Leer hoe zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde leefstijl voor zowel jezelf, ...

De natuur is zo slim en bezit zoveel rijkdom dat we niet mogen vergeten.
Etherische oliën worden gewonnen uit heilzame planten, bloemen, kruiden en bomen.
De positieve krachten van deze oliën zijn al duizenden jaren bekend.

Proef, ruik, voel en ervaar wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen.
Leer hoe zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde leefstijl voor zowel jezelf, je kinderen, je omgeving en zelfs je huisdieren.

Etherische oliën zijn ontspannend, positief, strelend en verzachtend voor lichaam en geest. Daarom prachtig om in te zetten voor emotionele uitdagingen. Ze kunnen rust brengen, vrolijkheid scheppen of je verdriet verzachten.

Eenmaal aangebracht op de huid dringen ze diep door met hun weldadige werking, 1 druppel olie beïnvloedt miljoenen lichaamscellen. Deze pure scheppingskracht is prachtig om te voelen en te ervaren.

Etherische Oliën zijn echt een van de meest verbazingwekkende geschenken uit de natuur en kunnen ziekteverwekkers (virussen/bacteriën) tot in de cel verdrijven, wat een unieke eigenschap is.

Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en eventueel döTERRA producten aan te kopen aan een voordeeltarief (-25%). De producten van döTERRA zijn van een superieure kwaliteit en zijn geproduceerd met oog voor mens en milieu.

Mocht u een specifieke vraag of probleem hebben laat het ons dan weten.

We helpen u met een op uw situatie aangepaste olie of samenstelling van oliën.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Het Snuisterhuis
westelsebaan 133, 3271 Averbode (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Thema
Gezondheid en wellness