Familie yoga: Klankenstroom

Op de unieke locatie van de Ezelboerderij kan ouder en kind genieten van een familieyoga sessie. De sessie wordt begeleid door Maja Jantar die een soundscape maakt. Deze activiteit kadert in het project Klankenstroom met op 12 november nog andere activiteiten: - een avondwandeling langs de Demer met start om 16u30 aan zaal De Keyt, Kerkendijk in Messelbroek en aankomst rond 18.30 u aan zaal ...

Op de unieke locatie van de Ezelboerderij kan ouder en kind genieten van een familieyoga sessie. De sessie wordt begeleid door Maja Jantar die een soundscape maakt. Deze activiteit kadert in het project Klankenstroom met op 12 november nog andere activiteiten: - een avondwandeling langs de Demer met start om 16u30 aan zaal De Keyt, Kerkendijk in Messelbroek en aankomst rond 18.30 u aan zaal Concordia in Testelt (4 euro per persoon, inclusief soep met brood - er is vervoer voorzien om je terug te brengen naar de startplaats)
- In de Sint-Pieterskerk van Testelt om 19u wordt, als moment van introverte stilte, Winterreise van Franz Schubert opgevoerd met tenor Gilles Van der Linden (ticket: 14 euro; -21/+60: 12 euro ; ABO: 10 euro).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Ezelboerderij Den Hoef
Amerstraat 39, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 4.0 Basistarief: 4,00 €
Reservatie
info@denegger.be
Telefoon: 013460650