Delirium Quartet

Nico Schepers en Carlo Nardozza zijn 2 trompettisten met wereldfaam. In jazzcafé@denegger brengen zij met een ritme sectie, een niet alledaagse bezetting. Het zijn Bart De Nolf (bassist), Tim Finoulst (gitaar) en Toni Vitacollona (drums) die hen op gesmaakte wijze begeleiden. Jazz om je vingers van af te likken!

2 trompetten en een ritme sectie, een niet alledaagse bezetting maar toch waren er al velen die hen dit met succes voordeden: denk maar aan Bobby Shew-Chuck Findley en Lee Morgan-Hubbard. Deze 2 trompettisten hebben zowel in als buiten België hun strepen verdiend. Nico Schepers won diverse prijzen waaronder de Erasmus jazz prijs en VSB music award, speelde op de grootste festivals wereldwijd en is een veel gevraagd vervanger in ‘s werelds grootste big bands (BJO, Maria Schneider, WDR, SWR,…).
Carlo Nardozza, eveneens een winnaar (Jerry van Rooyen Award, Blue Note Jazz festival, Tremplin Avignon composers price,…) en invaller bij o.a. WDR, BJO, HR-bigband,… Beiden zijn eveneens docent aan respectievelijk de conservatoria van Antwerpen en Brussel.
Ze laten zich begeleiden met andere grote namen. Een bezetting om duimen en vingers van af te likken, zijnde Bart de Nolf (bass), Tim finoulst (gitaar) en Toni Vitacolonna (drums).
De afwezigen hebben ongelijk, de aanwezigen kunnen alleen maar blij zijn dat ze erbij waren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
vzw spionaise
Prijs
€ 12.0 Basistarief: € 12
Thema
Jazz en blues