Avondwandeling langs de Demer: Klankenstroom

Je kan genieten van een avondwandeling langs de Demer van Messelbroek naar Testelt, onder begeleiding van een gids. De start is aan zaal De Keyt in Messelbroek en aankomst aan zaal Concordia in Testelt. In zaal Concordia krijg je een tas soep met brood en er is vervoer voorzien om je terug te brengen naar de startplaats. Deze activiteit kadert in het project Klankenstroom met op 12 november ...

Je kan genieten van een avondwandeling langs de Demer van Messelbroek naar Testelt, onder begeleiding van een gids. De start is aan zaal De Keyt in Messelbroek en aankomst aan zaal Concordia in Testelt. In zaal Concordia krijg je een tas soep met brood en er is vervoer voorzien om je terug te brengen naar de startplaats.
Deze activiteit kadert in het project Klankenstroom met op 12 november nog andere activiteiten: - Op de unieke locatie van de Ezelboerderij kan ouder en kind genieten van een familieyoga sessie (4 euro) - In de Sint-Pieterskerk van Testelt om 19u wordt, als moment van introverte stilte, Winterreise van Franz Schubert opgevoerd met tenor Gilles Van der Linden (ticket: 14 euro; -21/+60: 12 euro ; ABO: 10 euro).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
de keyt
kerkendijk 4, 3272 Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem)
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 4.0 Basistarief: 4,00 €
Reservatie
info@denegger.be
Telefoon: 013460650