AMATEURKUNSTEN TROEF 2019! - Doen is troef

Enkele lokale amateurkunstenaars hebben zich verenigd en willen deze namiddag hun kunsten tonen aan het grote publiek, hun troeven op tafel gooien! Dit kan je allemaal beleven op deze namiddag: Rode Zaal 13.30u: Popkoor Vocalicious Popkoor Vocalicious brengt op een vlotte en enthousiaste manier de leukste popcovers, begeleid door een volledige liveband. Het plaatje wordt compleet met een ...

Enkele lokale amateurkunstenaars hebben zich verenigd en willen deze namiddag hun kunsten tonen aan het grote publiek, hun troeven op tafel gooien! Dit kan je allemaal beleven op deze namiddag:
Rode Zaal
13.30u: Popkoor Vocalicious
Popkoor Vocalicious brengt op een vlotte en enthousiaste manier de leukste popcovers, begeleid door een volledige liveband. Het plaatje wordt compleet met een aangepaste, leuke choreografie. Wie weet word je wel gebeten door de heerlijke microbe, zingen genaamd.
14.30u: Volksdansinitiatie
Geen enkel excuus om je benen niet los te gooien op de heerlijke ritmes bij deze volksdansinitiatie! Iedereen wordt ten (volks)dans uitgenodigd en zal ervaren dat deze muziek uit diverse streken of landen aanstekelijk werkt. Stil blijven staan of zitten is geen optie.
16u: Koninklijke Harmonie Onze Lieve Vrouw Scherpenheuvel
De opstelling van deze harmonie is eerder een bigband-formatie, die zeer levendige en swingende muziek brengt zoals jazz-standards, rock'n roll medley's, crooners, evergreens en moderne bewerkingen van muziek van jaren 50, 60 en 70. Kom dat zien, en vooral, kom dat luisteren.
Koninklijke Fanfare De Eendracht Okselaar: Onze fanfare speelt een brede waaier van muziek en dit doen we als heuse straatmuzikanten gedurende de hele namiddag doorheen den egger! Je komt ons dus ongetwijfeld tegen en horen zal je ons zeker en wie weet horen wij wel van jou achteraf.
Workshops (*):
Muzeland Testelt om 14.15, om 15.15 en om 16.15, duurtijd 15 min., vergaderlokaal
Welkom bij de workshops van ons JeugdMuziekAtelier. Al meer dan vijftig jaar maken kinderen bij ons op een ontspannen manier spelenderwijs muziek. Onder de enthousiaste begeleiding van onze monitor kan je in één van de workshops zelf een liedje leren spelen op een xylofoon.
Koninklijke Fanfare St. Jan Averbode, om 14.45, om 15.45, om 16.45, duurtijd 15 min.: vergaderlokaal
Muziek zit vol klank en ritme, gepeperd met een snuifje wiskunde en wat Italiaanse taal. Maar dat er vooral veel plezier aan te beleven valt, dat kan je komen ervaren tijdens deze workshops. Voor je ’t weet, heb je misschien zelf een instrument aangeschaft. Muziek is een fijn virus.
(*) Graag vooraf inschrijven als je zeker wil zijn van je plaatsje via cultuurdienst@scherpenheuvel-zichem.be met vermelding naam, telefoonnummer en leeftijd. Indien nog plaats kan je de dag zelf nog aansluiten. Workshop ‘Monmartre’
Met de hulp van de vrienden van Monmartre kan je proeven van schilderen en boetseren. Laat je prikkelen door deze vormen van kunst en steek zelf de handen uit de mouwen. Leg je oude trui al maar klaar, stretch je vingers, stimuleer je geest en kom in creatieve actie! Inschrijven niet verplicht.
En geniet ook van de foto’s van fotoclub Scherp-Zicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Thema
Pop en rock