Aanvraagformulier voorrangskaart zorgverlener (vanaf 30 maart)

Het stadsbestuur van Scherpenheuvel-Zichem neemt een aantal maatregelen om de zorgverleners te ondersteunen. Met het voorrangsbewijs voor zorgpersoneel krijgen ze voorrang in voedingswinkels en apotheken. 

Voor wie geldt het voorrangsbewijs?

Voor zorgverleners die in Scherpenheuvel-Zichem wonen en/of werken. Dit zijn huisartsen, apothekers, zelfstandige verpleegkundigen en personeel nodig voor de kerntaken van ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuiszorgdiensten.

Waar kan je het voorrangsbewijs gebruiken?

In alle Scherpenheuvel-Zichemse supermarkten, voedingswinkels en apotheken.

Hoe krijg je zo’n bewijs?

We delen de voorrangsbewijzen uit aan huisartsen en apothekers, vanaf 24 maart. Andere zorgverleners krijgen het rechtstreeks van hun werkgever of beroepsvereniging (medewerkers van ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuiszorgdiensten,...). We vragen uitdrukkelijk om werkgevers en beroepsverenigingen de tijd te geven om het attest te bezorgen! In principe moet je de kaart dus NIET zelf aanvragen.

Voldoe je aan de voorwaarden voor zo'n bewijs, maar heb je dit op maandag 30 maart nog niet ontvangen van je werkgever of beroepsverening? Vraag het dan digitaal aan. We vragen wel om een bewijsje toe te voegen dat je zorgverlener bent.

Persoonlijke gegevens
Laad een bewijs op waaruit wij kunnen afleiden dat je voldoet aan de voorwaarden. Dit kan een ingescand document zijn, maar bijvoorbeeld ook een foto.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

Door de gegevens op dit formulier in te vullen geef je toestemming om de persoonsgegevens te verwerken in kader van deze dienstverlening volgens de geldende wetgeving. Lees meer over de privacyverklaring en de bescherming van je persoonsgegevens op www.scherpenheuvel-zichem.be/privacy.