Print

Drive-in Movies@denegger

Drive-in Movie @den egger

vrijdag 27 augustus

parking gc den egger

 

Op 27 augustus programmeren we het schitterende Toy Story 4, het nieuwste deel van de alom bekende hoofdrolspelers Woody en Buzz Lightyear. Later op de avond staat het met meerdere Oscars en een Gouden Palm bekroonde Parasite, een tragikomedie vol verrassende plotwendingen.

Reserveer vooraf uw (parking)plaatsje via www.denegger.be en kom genieten van deze unieke ervaring op de parking van den egger. De reservaties starten op dinsdag 22 juni vanaf 13u. Reservatie is verplicht.

Per wagen en per film kost een ticketje 10 €.

De vertoning gebeurt via een 40 m² groot LED-scherm  en de klank wordt via een FM-kanaal op uw radio weergegeven. Breng je familie en/of vrienden mee en zorg gerust voor je eigen knabbeltje en drankje. Maak er in je auto de leukste bubbel van de voorbije maanden van!

Kom genieten van deze unieke ervaring op de parking van gc den egger.

Vrijdag 27 augustus - 19u – Toy Story 4

Toy Story 4 is een Amerikaanse animatiefilm uit 2019 van Pixar met Walt Disney Pictures als uitgever. De film wordt geregisseerd door Josh Cooley.

Duur: 1u40

Sheriff  Woody en Buzz Lightyear hebben een nieuwe eigenaar gevonden nadat Andy naar de universiteit ging, nl. Bonnie. Waar Woody nog het favoriete speelgoed van Andy was, merkt hij dat hij dit niet is van Bonnie. Zij speelt liever met ander speelgoed.

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd "Forky', toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Ze maken nieuwe vrienden met ander speelgoed en gaan op een spannende road trip om te laten zien hoe het leven als speelgoed is.

Vrijdag 27 augustus - 22u - Parasite

Parasite is een Zuid-Koreaanse tragikomische film uit 2019 die geschreven en geregisseerd werd door Bong Joon-ho. De hoofdrollen worden vertolkt door Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Cho Yeo-jeong, Jang Hye-jin, Choi Woo-shik en Park So-dam.

De film werd in 2019 op het filmfestival van Cannes bekroond met de Gouden Palm. In februari 2020 won de film ook vier Oscars, waaronder die voor beste film en beste internationale film. Het was de eerste niet-Engelstalige film die werd uitgeroepen tot beste film.

[Parasite (2019) - IMDb] Duur: 2u12

De familie Kim verkeert in permanente geldnood, ze leven in een krap en duister souterrain en verdienen de kost met het vouwen van pizzadozen. Zoon Ki-woo wordt op een dag benaderd door zijn vriend Minom om bijles te gaan geven aan Da-hye, de dochter van de rijke Koreaan Mr. Park. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik door ook zijn gezinsleden aan een baan bij de familie te helpen…

Een opeenstapeling van situaties en ontmoetingen zorgen voor meer dan gewone spanning, een enorme dosis drama en tal van plotwendingen. Niet voor niets een meervoudig Gouden Palm en Oscar winnaar.